STIRI_long

Istorie în baschetul din SUA datorită Sabrinei Ionescu!

Istorie în baschetul din SUA datorită Sabrinei Ionescu!
Distribuie articolul

Sabrina Ionescu în vârstă de 25 de ani a reușit să creeze un spectacol uimitor la All Star Game WNBA. Sportiva cu sânge românesc a reușit totodată să atingă un record impresionant. Ceea ce a realizat în cadrul meciului, nu s-a mai reușit nici în NBA.

În concursul de 3 puncte, Sabrina Ionescu de la New York Liberty a marcat 25 de coșuri din 27 de aruncări. Deși prima aruncare spre coș a fost ratată, aceasta a adunat 37 de puncte. Prin urmare ceea ce a făcut reprezintă un record absolut și care nu s-a mai întâlnit nici la starurile NBA.

Baschetbalista a reușit să îi întreacă pe Sami Whitcomb (22 de puncte) și Arike Ogunbowalwe (11 puncte). Urmând mai apoi să îi întreacă pe Steph Curry și Tyrese Haliburton (31 de puncte) ambii fiind în NBA și pe Allie Quigley (30 de puncte) în WNBA.

Născută în California a impresionat în Campionatul Universitar American; devenind prim jucător din NCAA care a adunat 2.000 de puncte. Adică 1.000 de recuperări și 1.000 de pase decisive. Recordul „Triple Tuble” l-a doborât tot ea, reușind performanța de 26.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]