STIRI_long

ITIA o distruge de tot pe Simona Halep!

ITIA o distruge de tot pe Simona Halep!

Simona Halep se află într-o situație dificilă din punct de vedere sportiv. Ajunsă în WTA pe locul 1140 mai are doar câteva săptămâni și va fi eliminată de tot. Deși este suspendată temporar din cauză că ar fi ieșit la analiza antidoping dopată; în continuare își dorește să învingă procesul cu Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

O dată ce nu ba mai face parte din clasamentul mondial, Simona Halep va avea drept de participare la turneele WTA și Grand Slam pe baza unor wild carduri. Însă și în acest segment, sportiva va avea restricții. Prin urmare Regulamentul specifică că o jucătoare nu are drept de-a primi mai multe carduri. Anume Simona Halep va avea dreptul de-a primi maxim 6 wild carduri. Acestea având posibilitatea de-ai oferi 3 tablouri principale și 3 în calificare per sezon.

„Roata se întoarce” pentru Simona Halep

În anul 2017 Simona Halep a criticat atitudinea Mariei Sharapova. În acel an sportiva rusoaică a apelat la wild carduri după suspendarea pentru dopaj. Astfel că roata se întoarce cu viteză, deoarece Simona Halep va fi obligată să pășească pe același traseu, pe care Maria Sharapova la parcurs.

 

[wpforms id="6518" title="true"]