STIRI_long

Jucătorii de la Bari s-ar putea să fie preluați de Fabio Cannavaro

Jucătorii de la Bari s-ar putea să fie preluați de Fabio Cannavaro
Distribuie articolul

În urma rezultatelor tot mai ne strălucitoare pentru gruparea antrenată de Pasquale Marino, conducerea celor de la Bari au în plan de-al înlocui pe tehnician. Potrivit informațiilor, deja cei de la Bari au un așa numit ales. Se pare că este vorba de spre Fabio Cannavaro în vârstă de 50 de ani.

Fostul cuceritor al Balonului de Aur este liber de contract de un an. Fabiano Cannavaro s-a despărțit de cei de la Benevento, dar în tot acest timp a mai fost prezent în cadrul grupărilor Guangzhou Evergrande, Al-Nassr și TJ Quanjin.

Însă suporterii din Italia nu vor să audă această idee, deoarece sunt de părere că echipa este într-o situație mult prea gravă. Mai exact italienii sunt de părere că fostul câștigător al Balonului de Aur din 2006, nu ar face față unei astfel de provocări și mai ales presiunii venite din partea tuturor.

La momentul actual Bari se situează pe locul 15 în Serie B, cu doar 27 de puncte obținute în cele 23 de jocuri disputate. În cadrul acestui grup este prezent și românul George Pușcaș. Acesta a fost transferat de la Genoa, ca împrumut până la finalul sezonului.

”SSC Bari anunță că l-a eliberat pe Pasquale Marino din funcția de antrenor al primei echipe.

Clubul vrea să îi mulțumească tehnicianului sicilian pentru implicarea și seriozitatea arătată conducerii și îi urează mult succes în cariera profesionistă și nu numai.”, a precizat cei de la Bari.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]