STIRI_long

Jude Bellingham a intrat în topul La Liga!

Jude Bellingham a intrat în topul La Liga!/ Foto: Profimedia
Distribuie articolul

Jude Bellingham în vârstă de 20 de ani a reușit o mișcare frumoasă în meciul Almeria. O dublă reușită și o pasă de gol l-au trimis pe lista topului La Liga. Real Madrid terminând partida cu scorul de 3-1 împotriva echipei Almeia în etapa a doua din La Liga.

Prima etapă

În prima etapă din La Liga fotbalistul Jude Bellingham reușise să marcheze un gol în meciul cu Athletic Bilbao. Cu toate acestea mijlocașul se află pe locul al treilea în topul listei create de Real Madrid. Cele 4 goluri care au contribuit a victoria echipei, nu-i sunt îndeajuns pentru a fi pe primul loc. Astfel fruntașul listei este Wesley Sneijder născut în 2007 și Mounir El Hamdaoui născut în 2013.

Tânăr, dar foarte echilibrat în discurs

Tânăr, dar foarte echilibrat mijlocașul echipei Real Madrid a avut un discurs foarte coerent. În discurs a afirmat că îi place foarte mult revenirea și determinarea echipei sale. Sunt luptători și datorită acestui lucru, foarte greu primesc goluri de la adversari. A mai recunoscut că până în prezent meciurile care au avut loc au fost confortabile.

Jude Bellingham se simte mai puternic decât în sezonul precedent. În fiecare zi are de învățat și fiecare antrenament este important în a progresa. De asemenea este foarte conștient că nivelul de pregătire este solicitant. dar este precum un burete care asimilează totul și învață de la colegii lui.

Modestia îl reprezintă pe Jude Bellingham

Jude Bellingham este primul jucător care a ajuns la antrenament cu un taxi. Gestul pe care îl făcuse a devenit viral, deoarece arată că se poate veni la pregătire și fără bolid-urile de lux. Englezul poate fi unul dintre tinerii jucători luat ca exemplu de modestie, perseverență și dorința de-a fi mai bun de la un antrenament la altul și de la un meci la altul.

[wpforms id="6518" title="true"]