STIRI_long

Kalidou Koulibaly și-a anunțat planurile în legătură cu Arabia Saudită!

Kalidou Koulibaly, transferat la Al-Hilal / Foto: Twitter

Kadliou Koulibaly în vârstă de 32 de ani s-a transferat de la Chelsea Londra, la Al-Hilal. 23 de milioane de euro au plătit cei de la Al-Hilal pentru fundașul senegalez. Acesta a reușit să joace pentru Chelsea un singur sezon, deși avea contract semnat până în vara anului 2026. Prin urmare decizia finală a fost o adevărată surpriză cu privire la transfer.

Kadliou Koulibaly a mai avut șansa de-a juca pentru formațiile Metz; SR Saint-Die; Genk și Napoli. Sinceritatea lui a fost vizualizată de mulți spectatori ai fotbalului, deoarece într-un interviu a recunoscut că salariul pe care urmează să îl primească la echipa din Arabia Saudită poate fi numit „un salariu astronomic”.

Inițial pentru fundaș nu contează atât de mult număr de zerouri, dar în prezent dacă are posibilitatea de a-și întreține toată familia, o va face cu mare drag. Încă o dată sinceritatea îl caracterizează, deoarece într-un alt interviu acordat a mărturisit că alegerea lui s-a rezumat și pentru suma de bani care avea să o primească de acum înainte. Se bucură că poate să își susțină întreaga familie, de la părinți la veri și să investească în proiectul „Capitaine du Coeur” în Senegal.

 

[wpforms id="6518" title="true"]