STIRI_long

Kylian Mbappe a ajuns la echipa mult dorită! Însă va rata Jocurile Olimpice de la Paris

Kylian Mbappe a ajuns la echipa mult dorită! Însă are șasne să rateze Jocurile Olimpice de la Paris

Kylian Mbappe în vârstă de 25 de ani a semnat însfârșit cu Real Madrid. Contractul pe care l-a semnat cu madrienii are termen de valabilitate până în vara anului 2029, iar venitul lui va ajunge până în 15 milioane de euro pe an, conform celor de la As.com.

Potrivit suselor, Kylian Mbappe a reușit să îi înduplice, primimnd un salariu destul de considerabil. Mai mult decât atât, salariul său trece cu puțin peste salariul lui Jude Bellingham, Vinicius și David Alaba. Cu toate acestea, Kylian Mbappe nu se încadrează în titlul de „cel mai bine plătit fotbalist din La Liga”, deoarece în fața lui sunt alți doi jucători foarte bine cotați financiar.

Sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid i-a adus în cont suma de 30 de milioane de euro, bonus de instalare și pentru faptul că a semnat cu formația liber de contarct. De altfel câștigurile starului francez pot crește din bonusurile de performanță.

Mbappe riscă să piardă Jocurile Olimpice de la Paris

Transferul a fost așteptat de luni întregi de către Kylian Mbappe și de fanii acestuia, însă o dată cu semnarea noului contract vin și responabilitățile pe măsură. Dacă la Paris, Kylian Mbappe fusese nucleul formației, la Real Madrid cuvântul lui nu prea contează. Astfel informația cu privire la absența lui Mbappe la Jocurile Olimpice a surprins întreaga lume. Mai mult de atât, Emmanuel Macron – Președintele Franței, a forst insisten cu staff-ul madrilenilor în ai permite lui Mbappe să fie prezent pe teren la Jocurile Olimpice.

Real Madrid nu a cedat presiunii și din potriva, presa spaniloă a venit cu un anunț șocant. Jocurile Olimpice încep din data de 26 iulie și se desfășoară până pe 11 august, iar Mbappe nu își va putea bifa prezența la unul dintre cele mai importante evenimente al Parisului din acest an. De altfel selecționerul naționalei olimpice a Franței – Thierry Henry, a precizat în cmod clar, că Mbappe nu va fi introdus în lotul lui.

Kylian Mbappe a semnat cu echipa mult visată, dar o dată cu această realizare, realitatea îl lovește, prin ultima decizie venită din partea Madrilenilor. Rămâne de văzut ceea ce va urma între jucător și conducere și cum vor evolua noua colaborare dintre cele două părți.

[wpforms id="6518" title="true"]