STIRI_long

Kylian Mbappe are un plan de rezervă!

Kylian Mbappe are un plan de rezervă!
Distribuie articolul

Mbappe în vârstă de 24 de ani  se află în tensiune cu cei de la PSG și se pare că acest lucru nu se va opri, deoarece cei de la PSG ar fi dispuși să îl vândă în perioada de mercato în această vară. Prețul ar fi fost stabilit la fel și echipa, însă Jurgen Klopp dezminte mai multe afirmații.

Potrivit lui Jurgen Klopp în vârstă de 56 d ani, cei de la Liverpool nu par foarte interesați de venirea lui Kylian Mbappe din cauza sumelor financiare. „Mă faceți să râd. Pot să spun că este un jucător foarte bun, dar condițiile financiare necesare pentru mutare nu sunt deloc potrivite pentru noi. Nu aș vrea să ruinez povestea, dar, din câte știu eu, nu se întâmplă nimic în acest sens.”

Mbappe nu a stat degeaba și a gândit fiecare mișcare. Acesta este hotărât, ca în urma unei situații ne prevăzute  cu cei de la Real Madrid, să opteze pentru Arsenal. În această situație nu doar el ar fi într-o situație mai dificilă, ci și londonezii întru cât nu sunt pregătiți din punct de vedere financiar la un astfel de transfer.

[wpforms id="6518" title="true"]