STIRI_long

Kylian Mbappe își dorește să joace la Real Madrid din sezonul următor!

Kylian Mbappe își dorește să joace la Real Madrid din sezonul următor!
Distribuie articolul

Este oficial! Starul francez a luat în sfârșit decizia finală cu privire la viitorul lui în cariera sportivă. Kylian Mbappe în vârstă de 24 de ani își dorește să joace la Real Madrid din sezonul următor. Conform publicației Le Parisien, sportivul ar fi luat această decizie și nu mai există nici o cale de-a se răzgândi.

De asemenea tot publicația franceză a menționat că starul francez nu a semnat încă nimic, dar decizia este luată. Mbappe este liber să aleagă, deoarece mai are doar șase luni și îi va expira contractul. Chiar dacă sunt diferențe din punct de vedere al salariului. Atât Kylian Mbappe cât și cei de la Real Madrid vor ajunge la un consens.

Real Madrid ar fi venit cu propunerea de-ai oferi un salariu de 35 de milioane de euro. Însă francezul ar fi refuzat și din potrivă ar fi dublat suma. Trebuie amintit că Mbappe a precizat încă din vara anului 2023 că nu optează în a-și prelungi contractul cu PSG și din potrivă își dorește să meargă la una dintre echipele mult visate.

La acel moment starul francez a avut de suferit din cauza refuzului său. A fost exclus inclusiv din lot, dar din cauza rezultatelor nu tocmai optime, gruparea condusă de Luis Enrique îi reintroduse în joc.

[wpforms id="6518" title="true"]