STIRI_long

Kylian Mbappe s-ar putea să nu mai ajungă la Real Madrid

Kylian Mbappe s-ar putea să nu mai ajungă la Real Madrid/ Foto; Getty Images/ Visionhaus
Distribuie articolul

Kylian Mbappe în vârstă de 24 de ani tocmai se aproprie de ultimele luni alături de PSG, deoarece în vara următoare ar urma să plece de pe Parc des Princes. Deși conducerea clubului a încercat să îl convingă pe starul francez să semneze o înțelegere nouă. Kylian Mbappe este gata să experimenteze senzația unei noi grupări.

Kylian Mbappe s-ar putea să nu mai ajungă la Real Madrid

Motivul pentru care se speculează în spațiul public că francezul nu ar mai ajunge la Real Madrid, se datorează stării lui. Anume, de când Neymar a plecat de la PSG, Mbappe este în largul său. Acesta și-a dorit să joace pe postul de extremă. Poziție în care Neymar oferea spectacol.

Prin urmare în cazul în care Kylian Mbappe semnează cu Real Madrid, postul pe care și-l dorește va fi imposibil de „cucerit”. Conform informațiilor, starul ar fi fost înștiințat că la noua echipă va întâmpina aceeași problemă, deoarece Vinicius excelează pe același post.

Atinge noi statistici remarcabile în cadrul PSG-ului

Datorită complicațiilor apărute, Kylian Mbappe se bucură de rezultate personale foarte bune. Se pare că a atins numărul de 274 de prezențe în cadrul meciurilor. 224 de goluri marcate și nu mai puțin de 99 de pase decisive. Rezultatele lui sunt remarcabile și are toate șansele în a obține în timp „Balonul de aur”.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]