STIRI_long

Leo Messi a suferit o accidentare în meciul cu Toronto!

Leo Messi a suferit o accidentare în meciul cu Toronto!/ Foto: Phillip KimEFE
Distribuie articolul

Lionel Messi în vârstă de 36 de ani s-a accidentat tocmai în meciul cu Toronto, unde echipa lui a câștigat cu scorul de 4-0 în favoarea lor. Meciul a fost disputat în cadrul etapei a 28-a din Campionatul Statelor Unite ale Americii.

În minutul 37 starul și-a cerut retragerea de e teren. Conform informațiilor oboseala și-a spus cuvântul pe argentinian, deoarece meciurile sunt importante și se desfășoară în intervale foarte scurte. Acum prezența sa în finala pe care urmează să o joace Inter Miami este incertă și se așteaptă un verdict.

Gerardo Martino, antrenorul echipei Inter Miami și-a exprimat regretul și totodată își dorește ca Messi să treacă cu bine peste acest eveniment. Acesta este de părere că sănătatea primează, iar el este alături de jucători oricând. În fotbal jucătorul trebuie să aibă curajul să i-a decizii importante, când în discuție apare sănătatea. Pentru Inter Miami timpul este scurt și încărcat.

Astfel  prioritatea este de-a se menține fiecare jucător sănătos și să se poată evita orice timp de accidentare. În cazul lui Lionel Messi se poate discuta despre o întindere musculară, dar rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp. Prin urmare există șanse ca argentinianul să nu poată fi prezent în finala US Open Cup.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]