STIRI_long

Malcom Edjouma este apreciat și lăudat în Italia!

Malcom Edjouma este apreciat și lăudat în Italia!/ Foto: Twitter/SSC Bari
Distribuie articolul

Malcom Edjouma în vârstă de 27 de ani a plecat în vara aceasta de la FCSB la Bari. Dacă în România nu a impresionat prea mult, în formația din Serie B sportivul este văzut cu ochi buni. Cu toate acestea Edjouma nu a avut parte de nici un minut la Bari în primele două luni și jumătate  de la sosirea lui. În acest timp fusese vehiculat inclusiv, revenirea sa la FCSB.

Mijlocașul nu s-a lăsat, iar italienii au fost impresionați de prestația lui din ultimele meciuri. Prin urmare Malcom Edjouma are toate șansele de-a prinde loc ca și titular în formația italiană. De asemenea antrenorul echipei, Pasquale Marino și-a schimbat de-a dreptul părerea despre fostul jucător al echipei FCSB.

Tot italienii au ținut să precizeze că sportivul este în plină creștere și a trecut cu bine de criza existențială. Bari a plătit la începutul sezonului 200.000 de euro pentru împrumutul lui Edjouma de la gruparea patronată de Gigi Becali. Pentru a fi transferat definitiv Bari mai trebuie să achite încă  600.000 de euro. Sumă care în prezent este aproape imposibilă de-a fi achitată de către gruparea italiană.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]