STIRI_long

Malcom Edjouma revine la FCSB! Gigi Becali vrea schimbări

Malcom Edjouma revine la FCSB! Gigi Becali vrea schimbări

Malcom Edjouma în vârstă de 27 de se va reîntoarce la FCSB, după ce și-a petrecut întreg sezonul la Bari. În vara trecută, jucătorul francez a fost trimis sub formă de împrumut la o altă echipă; în timp ce FCSB era pe drumul succesului. Cu toate acestea Gigi Becali tocmai a anunțat noua schimbare.

Latifundiarul din Pipera a ținut să precizeze că „Malcom Edjouma va juca în poziția lui Olaru” și mai mult de atât mijlocașul rămâne în continuare la FCSB. De altfel Gigi Becali consideră că Edjouma se potrivește ca playmaker, fiind numărul 10. Conform celor de la Transfermarkt jucătorul francez, atinge suma de 750 de mii de euro/ cotă piață, iar pentru Bari a înregistrat 22 de meciuri, două reușite și un asist.

Conform celor de la Prosport, Gigi Becali este hotărât să facă schimbări majore. Astfel patronul formației FCSB a precizat că „Malcom Edjouma, când va veni, va juca în poziția lui Olaru. El nu va mai juca închizător, pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru și în locul lui Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1”.- potrivit sursei menționate mai sus. 

Malcom Edjouma  ar fi avut posibilitatea de-a performa la Bari, dacă Gigi Becali ar fi primit suma de 600.000 de euro. Însă jucătorul de origine franceză, nu a reușit să îi convingă pe cei de la Bari.

[wpforms id="6518" title="true"]