STIRI_long

Max Verstappen face senzația acest an! Trofeul din Grand Prix-ul Chinei este al lui

Max Verstappen face senzația acest an! Trofeul din Grand Prix-ul Chinei este al lui
Distribuie articolul

Max Verstappen a câștigat Grand Prix-ul de F1 al Chinei, după ce ieri și-a obținut pole-position. Cursa s-a derulat la Shanghai și a înregistrat ce-a de-a V-a etapă a World Cup-ului 2024. La această întrecere pe locul doi a reușit să se poziționeze Lando Norris, iar pe ce-a de-a treia clasare a fost Sergio Perez.

Max Verstappen înregistrează a patra victorie din sezonul actual, reușind să atingă un număr de 58 de victorii în cursele derulat Grand Prix. Pentru sezonul în curs, pilotul olandez a înregistrat victorii consecutive și primul succes reușit în China.

Pe traseu au existat mai multe momente dificile pentru restul concurenților, iar în minutul 34, pilotul Ricciardo a fost nevoit să abandoneze cursa din cauza problemelor dezvoltate la monopost. Prin aceeași problemă a trecut și Lewis Hamilton în minutul 24, dar s-a repus în cursă.

Verstappen este pe val și în momentul de față are toate șansele să obțină titlul final. Cu 85  de puncte s-a distanțat frumos de Sergio Perez ( 70 de puncte), iar ocupantul locului 3 Leclerc Charles deține 64 de puncte.

Clasamentul F1 

Clasament Formula1/ Captură de Ecran/ Sursa: FLASHSCORE.ro
Clasament Formula1/ Captură de Ecran/ Sursa: FLASHSCORE.ro

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]