STIRI_long

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB atinge cea de-a 19-a etapă din SuperLiga României

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB atinge cea de-a 19-a etapă din SuperLiga României/ Foto: facebook.com/FCSBOfficial

CFR Cluj se întâlnește cu FCSB în seara aceasta începând cu ora 20:00 în cea de-a 19 etapă din SuperLiga României. Duelul din seara aceasta va atinge cote maxime, deoarece miza este una semnificativă.

Ambele echipe traversează o perioadă mai puțin bună din punct de vedere al formei, deoarece în ultimele cinci meciuri CFR Cluj a reușit o singură victorie. Pe de altă parte FCSB abia a reușit să adune două victorii. Prin urmare meciul din seara aceasta este importantă și cele două  echipe își vor scoate la înaintare cei mai buni jucători.

O alegere surprinzătoare din partea lui Gigi Becali

Datorită rezultatului dezastruos în meciul cu cei de la Oțelul Galați, echipa patronată de Gigi Becali a fost eliminată din Cupa României cu scorul de 0-2. Motiv pentru care latifundiarul din Pipera ar fi înștiințat echipa că Andrea Compagno și Dorin Rotariu s-ar putea ca până la finalul anului să nu mai fie prezenți în echipă, deoarece randamentele lor nu mai ajută gruparea.

Surpriza este că Andrea Compagno a fost introdus în lot pentru meciul cu cei de la FCSB; chiar dacă Gigi Becali și-a afirmat mai devreme nemulțumirea lui. Atacantul italian a fost un jucător forte pentru FCSB și merită în continuare să facă parte din lot.

Din punct de vedere statistic FCSB este pe locul I cu 37 de puncte acumulate în cele 18 etape disputate. Pe locul secund se situează CFR Cluj cu 32 de puncte. Astfel în cazul în care FCSB obține victoria în seara aceasta, se vor detașa considerabil față de celelalte echipe. Pe locul al III-lea se află Universitatea Craiova la egalitate cu Rapid București.

 

[wpforms id="6518" title="true"]