STIRI_long

Meciul dintre Dinamo – Farul Constanța nu mai are loc pe Arena Națională!

Meciul dintre Dinamo - Farul Constanța nu mai are loc pe Arena Națională!
Distribuie articolul

Dinamo a ales ca arena „Arcul de Triumf” să fie locul de găzduire în meciurile ce vor urma din postura de echipă gazdă. În tot acest timp aceștia așteaptă construirea noului stadion din „Ștefan cel Mare”.

Dificultățile continuă deoarece între timp gazonul de pe stadionul Arcul de Triumf s-a uzat. Acum Dinamo își caută o nouă arenă pentru a reuși să ducă la bun sfârșit meciul cu Farul ce va avea loc pe 22 septembrie de la ora 21:o0.

Ovidiu Burcă în vârstă de 43 de ani a menționat că o primă opțiune este stadionul din Târgoviște, deoarece numărul de dinamoviști este o un beneficiu. Astfel că antrenorul echipei Dinamo ia î considerare și arena Arcul de Triumf cu toate că terenul are probleme și suprafața de joc a fost criticată.

Ovidiu Burcă s-a dezlănțuit din cauza gazonului de pe Arcul de Triumf

Trebuia să ne adaptăm puțin jocul. Am făcut o eroare pe care noi nu o facem. Dar e greu. Am pregătit meciul pentru un joc direct. Din păcate, avem automatisme pe care le-am format în timp. Nu prea a fost prea mult fotbal. A fost o încercare a jucătorilor de a se ține în echilibru.

Au fost foarte multe greșeli de ambele părți. Le-am spus jucătorilor să își adapteze crampoanele pentru această suprafață. Se întâmplă. Asta e situația. Am încercat să schimbăm multe azi.

Când ai luni de zile, deja le ai în reflex. Golubovic a dat pasa aceea pe care în mod normal nu trebuie să o dea. Rămân cu un gust amar să văd cea mai bună suprafață de teren din România să fie cea mai…”

[wpforms id="6518" title="true"]