STIRI_long

Meciul dintre PSG – Brest s-a încheiat cu scorul de 2-2!

Meciul dintre PSG - Brest s-a încheiat cu scorul de 2-2!
Distribuie articolul

PSG s-a întâlnit în seara aceasta cu Brest în ce-a de 19-a etapă din Ligue 1. Rezultatul final nu a fost unul conform așteptărilor, deoarece parizienii au fost egalați, când se așteptau mai puțin. Astfel meciul s-a încheiat cu scorul de la 2-2.

Remiza obținută pe terenul propriu, nu le prea surâde celor de la Paris Saint-Germain. Deși în minutul 38 formația pariziană deschide scorul și în minutul 45 își adjudecă cel de-al doilea gol înscris prin Kolo Muani. Nu s-au așteptat ca scorul să se mai schimbe.

Astfel în minutul 55 echipa adversă înscrie primul lor gol, printr-o reușită spectaculoasă. Urmând în minutul 88, Brest să marcheze cu călcâiul cel de-al doilea gol fantastic, din asist-ul lui Satrianp.

Remiza obținută de PSG nu îi afectează și în continuare se află pe locul întâi în clasamentul Ligue 1, cu 44 de puncte acumulate în cele 19 etape jucate. Brest în schimb este clasată pe al treilea loc, cu 35 de puncte, iar lupta directă este cu gruparea din Nice, deoarece aceștia sunt pe locul al doilea în clasament, cu 38 de puncte acumulate.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]