STIRI_long

Mini Fotbal: România- Bosnia și Herțegovina astăzi de la ora 21:00!

Mini Fotbal: România- Bosnia și Herțegovina astăzi de la ora 21:00!

În seara aceasta România se va întâlini cu Bonia și Herțogovina în cadrul sfreturilor de finală a Campionatului European de MiniFotbal, începând cu ora 21:00. Meciul se va disputa acasă la „tricolori”, după ce naționala României a reușit să se claseze pe prima poziție în grupă. Amintim că în meciul cu Turcia, România reușise să obțină o victorie categorică, cu scorul de 9-0, urmând mai apoi să se întâlnească cu Polonia; meci în care România încheiase cu victorie la scorul de 5-2 împotriva Poloniei, iar în ultimul meci cu Georgia, România și-a adjudecat victoria categorică cu scorul de 3-0.

Bosnia și Herțegovina la rândul său este într-o formă bună, deoarece a reușit să ajungă în sferturi. Accest lucru se datorează prestației uimitoare, în meciul cu Cehia, echipă pe care au reușit să o elimine.

România se află în seara aceasta la ce-a de-a 10-a semifinală EURO din 11 prezențe. Cele două formații bifează prima întâlnire din acest moment, dar în urmă cu o lună, românii au reușit să o învingă cu sorul de 2-0. Motiv pentru care sunt șanse mare, ca și în seara aceasta „Tricolorii” să facă o mișcare frumoasă.

Componeța lotului național

Jucători: Mircea Popa, Marius Balogh, Gabriel Dumitrașcu, Raul Dumitrovici, Vlad Mocanu, Vasile Pop, Alexandru Nechita, Viorel Șaim, Iulian Șîplăcan, Andrei Șumălan, Andrei Balea, Mircea Ungur, Cătălin Tineiu

Portari: Dragoș Nițu, Ionuț Neacșa

Caracteristiciile jocului

Minifotbal este un joc care se dispută preț a doua reprize. Fiecare repriză nu trece de 25 de minute, cu o pauză de 5 minute între cele două jocuri. În funcție de situație, se pot adăuga minute suplimentare, pentru a se recupera timpul în care se fac schimbările între jucători.

 

[wpforms id="6518" title="true"]