STIRI_long

Minifotbal: România s-a calificat în finala Campionatului European de Minifotbal! Finala are loc în seara aceasta începând cu ora 21:45!

Minifotbal: România s-a calificat în finala Campionatului European de Minifotbal! Finala are loc în seara aceasta începând cu ora 21:45!

Naționala României a reușit să parcurgă uimitor și în acest an la Campionatul European de Minifotbal. „Tricolorii” au fost prezenți în grupa „D”, unde s-au întâlnit cu Turcia, Polonia și Ungaria. Întâlnirea cu Turcia le-a adus victoria categorică, având scorul de 9-0 împotriva turcilor. Cu Polonia scorul fusese mai modest, dar România și-a adjudecat victoria cu scorul de 5-2. Pe de altă parte, singurul meci în care scorul a fost perfect echilibrat 0 la 0, a fost împotriva celor din Ungaria.

În optimile de finală, România a avut o prestație satisfăcătoare; reușind să îi învingă pe cei din Georgia cu scorul de 3-0. Și în sferturile de finală „Tricolorii” i-au învins pe cei din Bosnia cu scorul de 4-1.

Semifinala Campionatului European de Minifotbal a fost unul spectaculos, deoarece Kazahstan le-a dat bătăi de cap în timpul jocului. Motiv pentru care la un moment, pentru România era „totul sau nimic”. Întâlnirea dintre cele două națiuni a fost una dificilă, deoarece ambele echipe au stat foarte bine în teren. Mai mult de atât, adversarii au fost cei care au deschis scorul, creând mari presiuni pe umerii „Tricolorilor”.

În cea de-a doua repriză România s-a restabilit. Jucătorii încercând să preia controlul jocului. Un obiectiv îndeplinit, prin golul marcat de Ungur, deoarece au reușit să egaleze scorul. Însă pentru România fusese unicul gol în timpul partidei; fapt pentru care la finalul timpului de joc au ajuns la loviturile de departajare.

Ghinionul lor, norocul nostru. România a fost hotărâtă în șuturi, iar acest lucru s-a văzut prin cele trei executări. Pe când echipa adversă a ratat la golul de departajare cu numărul doi,iar România a profitat de acest avantaj dând cel de-al treilea gol în poarta Kazahstan-ului.

Romania este în finala Campionatului European de Minifotbal

În seara aceasta „Tricolorii” se vor întâlni cu națională Serbiei în cadrul finalei a Campionatului European de Minifotbal. Serbia este pregătită și își dorește să detroenze România. Pe când țara noastră este hotărâtă să cucerească cel de-al 7-lea trofeu European. Mai mult de atât România este Campioană Continentală 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2014 și campioană mondială en-titre.

[wpforms id="6518" title="true"]