STIRI_long

Mircea Lucesc a spus „pas” la banca tehnică a celor de la Rapid!

Mircea Lucesc a spus „pas” de la banca Rapidului

Mircea Lucescu în vârstă de 78 de ani, tocmai a spus „pas” la banca tehnică a celor de la Rapid. Deși finanțatorul Dan Șucu a avut în ultima perioadă o serie de întâlniri cu Mircea Lucescu; nu a reușit să îl determine pe marele antrenor să accepte oferta de-a pregăti jucătorii în următorul sezon.

Conform celor de la Fanatk, Mircea Lucescu i-a transmis ferm decizia finală. Anume că nu este un moment prielnic în a prelua gruparea din Giulești. La baza acestei decizii ar sta, devotamentul față de echipa Dinamo, care urmează să joace cu Csikszereda la baraj. Motiv pentru care Mircea Lucescu are încredere în Dinamo și speră că vor rămâne în Liga 1; fapt pentru care nu dorește să antreneze nici-o rivală ai „câinilor”.

Săptămâna viitoare Rapid numește noul antrenor

Rapid București își dorește să pună cap la cap cât mai rapid planul de atac pentru noul sezon. Aceștia sunt pregătiți ca în următoarea săptămână să numească noul antrenor ai formației din Giulești. Mai mult decât atât, conducerea Rapidului își dorește să oficializeze această restabilire imediat, după ce se încheie partida cu FCSB.

[wpforms id="6518" title="true"]