STIRI_long

Miyo Yoshida este noua campioană mondială la Box!

Miyo Yoshida este noua campioană mondială la Box!/ Foto: Matchroom Box
Distribuie articolul

Miyo Yoshida în vârstă de 35 de ani este noua campioană mondială la box. Aceasta s-a întâlnit în ring cu frumoasa Ebanie Bridges în vârstă de 37 de an, fiind favorita luptei. Însă nu degeaba există în popor proverbul „ socoteala de acasă” nu se potrivește cu cea din ring.

Ebanie Bridges este deținătoarea titlului mondial de IFB la categoria 53 de kilograme, iar la cântarul oficial s-a afișat într-o ținută „amețitoare” emanând încredere. Aceasta ar fi trebuit să se lupte inițial cu Avril Mathie, doar că s-a retras cu foarte puțin timp înaintea duelului.

Prin urmare japoneza Miyo Yoshida a fost anunțată că urmează să se lupte pentru centura mondială. Astfel nimeni nu i-ar fi dat vreo șansă, dar tehnica ei a fost una foarte bună. Aceasta a dominat pe întreg duel, câștigând prin decizie unanimă, 99-91; 97-93; 99-91. Astfel japoneza a reușit să surprindă întreaga lume a boxului cu acest rezultat.

La finalul partidei Bridges a ținut să transmită următorul mesaj „Sunt absolut devastată, nu a fost noaptea mea. Felicitări adversarei mele, a fost cea mai bună luptătoare în seara asta” și că se pregătește în a reveni pe ring mai determinată și mai puternică.

[wpforms id="6518" title="true"]