STIRI_long

Mohamed Salah va refuza oferta celor de la Al-Ittihad

Mohamed Salah va refuza oferta celor de la Al-Ittihad
Distribuie articolul

Mohamed Salah în vârstă de 31 de ani are șansa de-a pleca în această vară de la Liverpool în perioada de mercato a verii. Se pare că Arabia Saudită și-a pus ochii pe starul egiptean și își doresc să-l aducă lângă alte staturi în lumea fotbalului, care au acceptat deja ofertele propuse. Însă Salah nu dorește momentan să părăsească fotbalul european și competițiile europene.

Se pare că Mohamed Salah este dispus să refuze oferta celor de la Al-Ittihad. Refuzul din partea sportivului va fi anunțat politicos. Prin urmare nu s-a lăsat „cucerit” de un posibil salariu considerabil, ce avea să fie în valoare de 90 de milioane de euro pe an și suma pe care ar fi fost dispuși să o ofere pentru transfer era nu mai puțin de 60 de milioane de euro.

În urma deciziei pe care Salah a luat-o, Arabia Saudită și mai exact Al-Ittihad sunt nevoiți să se reorienteze spre un alt fotbalist. Nu au stat prea mult pe gânduri, iar decizia este pe cale să fie anunțată. Se pare că Arabia Saudită este dispusă să îl aducă pe Victor Osimhen. Astfel că interesul pentru acest fotbalist este declarată și din partea echipelor din Europa, dar și din Arabia Saudită.

Presa Italiană deja speculează o teorie în care se menționează că cei de la Napoli pregătesc contractul lui Osimhen, iar acest contract va include o clauză care va deveni unică în fotbal. Astfel Osimhen va beneficia de două clauze, una pentru cluburile din Arabia Saudită și a doua clauza va fi valabilă pentru restul cluburilor care și-l doresc.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]