STIRI_long

Neymar este la un pas de plecare din echipa PSG!

Neymar este la un pas de plecare din echipa PSG
Distribuie articolul

După șapte sezoane petrecute pe Parc de Princes, Neymar în vârstă de 31 ani se află la un pas de plecare. PSG se confruntă cu schimbări majore. O dată cu plecarea lui Messi, liniștea s-a spulberat. Kylian Mbappe este exclus din lot și acum brazilianul se pregătește să plece la o altă echipă.

Campioana Franței i-a stabilit prețul final lui Neymar, după ce starul a anunțat că nu mai dorește să rămână la PSG, chiar dacă mai are contract cu aceștia încă patru ani. Prin urmare Neymar ar avea posibilitatea de-a pleca, doar dacă oferta începe de la cel puțin 60 de milioane de euro și ideal 90 de milioane de euro. Acest lucru se datorează și în urma prețului din 2017, când a fost achiziționat de către cei de la PSG cu suma de 222 milioane de euro.

Neymar este la un pas de plecare din echipa PSG/Foto: Getty Images
Neymar este la un pas de plecare din echipa PSG/Foto: Getty Images

Neymar ar fi dorit să continue la Barcelona, dar Xavi nu și-l mai dorește în formația lui. Astfel fotbalistul a început discuțiile cu cei de la Chelsea pentru o posibilă mutare pe Stamford Bridge. Dat fiind situației, Neymar se află la un pas distanță de Premier League și nu este pentru prima dată când londonezii fac tot posibilul să-l aducă pe brazilian în Marea Britanie.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]