STIRI_long

Neymar optează pentru o nouă echipă

Neymar optează pentru o nouă echipă!

Neymar în vârstă de 32 de ani a bifat doar cinci prezențe pentru gruparea din Arabia Saudită. Accidentarea pe care a suferit-o în a cincea prezența la forțat să stea departe de teren. De altfel nici în cadrul Cupei Americii nu va putea să joace, deoarece încă nu este recuperat. În vara anului 2023 Neymar a fost transferat de la PSG de către Al-Hilal pentru suma de 90 de milioane de euro.

Presa din Brazilia speculează vechea idee precum că Neymar și-ar dori să revină la Santos. În momentul de față echipa care l-a propulsat în fotbal este retrogradată, iar acest lucru nu îl sperie pe star. El își dorește ca în anul 2026 să participe din nou la Cupa Mondială. În luna decembrie președintele lui Santos luase legătura cu tatăl lui Neymar, iar discuțiile au fost cât se poate de favorabile.

În momentul de față rămâne de văzut ce va urma și dacă se va concretiza această mutare. Contractul lui Neymar cu Al-Hilal are termen de valabilitate până în vara anului 2025 cu posibilitatea de-ași prelungi pentru un sezon în plus. Conform Transfermarkt Neymar atinge suma de 45 de milioane de euro/ cotă piață. În perioada 2009-2013 a bifat 140 de meciuri pentru Santos, 72 de goluri și 35 de pase decisive.

Marcelo Teixeira este președintele formațiunii care i-a oferit un viitor lui Neymar. Cei doi au reușit să poarte o discuție nu de mut, cu privire la reorganizarea lui Neymar. De altfel președintele clubului din Brazilia a ținut să mai completeze că starea de sănătate a jucătorului este cea mai importantă și în prezent toți cei din jurul starului trebuie să aibă în vedere acest criteriu.

 

 

[wpforms id="6518" title="true"]