STIRI_long

Noi schimbări în fotbalul românesc!

Noi schimbări în fotbalul românesc!/ Foto: Eurosport

Președintele Federației Române de Fotbal – Răzvan Burleanu a anunțat o schimbare semnificativă în fotbalul românesc. Se pare că acesta își dorește ca finala Supercupa României să aibă loc pe terenul echipei învingătoare în SuperLiga României. În sezonul care tocmai a trecut, meciul pentru trofeu s-a jucat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, între Farul Constanța și Sepsi Sfântul Gheorghe. Competiție în care Gică Hagi ieșise iritat de pe terenul de fotbal.

„Ținând cont că Supercupa României reprezintă un trofeu, am decis ca pentru următoarele trei sezoane ca finala să se desfășoare pe terenul echipei care câștigă SuperLiga”. -președintele FRF, Răzvan Burleanu. Regulă valabilă și la fotbalul feminin. 

O Supercupă nu tocmai pe gustul lui Gică Hagi

Antrenorul echipei Farul Constanța- Gheorghe Hagi/ Foto: Getty Images
Antrenorul echipei Farul Constanța- Gheorghe Hagi/ Foto: Getty Images

Amintirea acestei competiții îi lasă un gust amar lui Gigă Hagi, deoarece echipa lui pierduse în fața covăsnenilor cu scorul de 0 la 1. Astfel încât Sepsi Sfântul Gheorghe adjudecându-și cel de-al patrulea trofeu din istoria clubului.

Nervii au fost întinși la maxim, chiar și după încheierea meciului. Dat fiind întrebările pe care le-a primit din partea unui jurnalist. Curiozitatea l-a enervat la maxim pe Gică Hagi, încât i-a atras atenția jurnalistului. Afirmația antrenorului făcând referire la a se informa înainte de-a pune întrebare, mai cu seamă dacă este implicat la fotbal.

[wpforms id="6518" title="true"]