STIRI_long

Nordi Mukiele este dorit de către Bayern Munchen

Nordi Mukiele este dorit de către Bayern Munchen/ Foto: Aurelien Meunier - PSG /Getty Images
Distribuie articolul

Fundașul celor de la PSG, Nordi Mukiele este dorit de Bayern Munchen cu orice preț. Conform informațiilor cei de la Bayern au venit cu o ofertă de nerefuzat, oferindu-le suma de 25 de milioane de euro pentru fundașul francez.

Nordi Mukiele este în vârstă de 26 de ani și cu toate acestea deja se poate bucura de experiența pe  are a acumulat-o inclusiv și în Bundesliga. Acest lucru se datorează evoluției pe care a avut-o la RB Leipzig între anii  2018- 2022. Urmând mai apoi să vină la PSG în schimbul a sumei de 10 milioane de euro și pe lângă această sumă fiind adăugate alte șase bonusuri.

Pentru naționala Franței a bifat o selecție, iar contractul cu cei de la PSG este activ până în vara anului 2027. Trebuie menționat că nu doar Bayern Munchen și-a pus ochii pe fundașul francez; ci și Juventus, conform relatării Sky TV și L’Equipe.

Mukiele este unul dintre fotbaliștii ce are capacitatea de-a juca pe postul de fundaș dreapta, și fundaș central. În sezonul acesta a bifat 10 prezențe pentru PSG. În momentul de față, nu a mai prins postul de titular. Doar că o dată cu desfășurarea Cupei Africii pe Națiuni, mulți dintre jucători vor fi acolo, iar pentru Mukiele îi se va oferi loc în teren.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]