STIRI_long

Novak Djokovic își ia rămas bun de la antrenorul Goran Ivanisevic

Novak Djokovic își ia rămas bun de la antrenorul Goran Ivanisevic

Novak Djokovic și-a luat rămas bun de la antrenorul Goran Ivanisevic. Totul ar fi început în urmă cu doar câteva zile, când antrenorul și numărul unu mondial s-au „așezat la masă”. Cei doi au discutat cu privire la parcursul lui și dezamăgirile prin care a trecut în noul an competițional.

Astfel fostul campion de la Wimbledon, Ivanisevic se va concentra pe un alt jucător; în timp ce Novak Djokovic va căuta alte alternative. În urma discuțiilor, ambii au ajuns la aceeași concluzie. Împreună au experimentat momente triumfătoare, dar și momente grele ce păreau a fi decisive în cariera lui Novak Djokovic.

Numărul unu mondial este dezamăgit de rezultatele lui obținute în 2024

În cadrul turneului Australian Open a avut parte de-o înfrângere în semifinale, urmând mai apoi o altă „lovitură” în turul trei din cadrul Indian Wells. La acel moment s-a confruntat cu numărul 123 mondial Luka Nardi.

Datorită acestor rezultate l-a determinat pe Djokovic să se retragă de la Miami Open. Eveniment ce este în desfășurare, iar motivația lui a fost accentuată pe echilibrarea vieții private, dar și din punct de vedere al profesional.

Nu în ultimul rând trebuie amintit, că deși cei doi s-au despărțit oficial, antrenorul lui Novak Djokovic a fost nominalizat. Nominalizarea lui a fost în cadrul „Antrenorul Anului ATP 2023”, după ce l-a susținut pe sportiv să obțină din patru titluri Grand Slam, trei.

Acum sportivul se pregătește pentru Turneul din Franța. Eveniment ce se va desfășura începând cu data de 26 Mai 2024.

[wpforms id="6518" title="true"]