STIRI_long

Oficial Gigi Becali este suspendat! Decizia vine în urma declarațiilor cu privire la arbitra Cristina Trandafir

Oficial Gigi Becali este suspendat! Decizia vine în urma declarațiilor cu privire la arbitra Cristina Trandafir

Gigi Becali în vârstă de 65 de ani tocmai a primit sentința din partea celor de la Federația Română de Fotbal. Verdictul este unul cât se poate de clar, iar latifundiarul din Pipera este suspendat. Se pare că patronul FCSB-ului a avut ieșiri verbale inadecvate la adresa arbitrei Cristina Trandafir în vârstă de 41 de ani.

FCSB – Botoșani: Cristina Trandafir a fost prezentă în camera VAR

Gigi Becali a amânat de mai multe ori pronunțarea sentinței definitorii. Însă în cursul zilei de 1 Aprilie, patronul a primit vestea cea mare. 6 luni are interdicție, ne având voie să fie prezent la nici-un eveniment ce implică fotbalul. Pe lângă această interdicție Gigi Becali s-a mai ales cu trei amenzi; primele două amenzi constă în suma de 10. 000 de lei și cea de-a treia amendă atinge pragul în valoare de 50.000 de lei. Totodată nici echipa nu a scăpat de penalizare, trezindu-se cu sancțiunea de  5.000 de lei.

 FRF a luat această decizie în cursul zilei de 1 Aprilie, urmând să o posteze pe site-ul oficial. 

FRF captura de ecran decizia finala cu privire la suspendarea lui Gigi Becali
 Site FRF captură de ecran decizia finală cu privire la suspendarea lui Gigi Becali

În meciul dintre FCSB – Botoșani arbitra Cristina Trandafir l-a înștiințat pe arbitrul central Cătălin-Ion Buși în vârstă de 44 de ani, că Nana Antwi în minutul 18 făcu-se niște erori, iar în minutul 86 intervenise din nou, dar exclamând eroarea lui Darius Olaru. Moment în care Olaru este eliminat de pe teren.

Acțiunea făcută de către arbitră l-a înfuriat pe Gigi Becali, determinându-l la aceea vreme să afirmă că „nu are voie să intervină peste un bărbat”. Latifundiarul din Pipera nu s-a oprit și aținut să afirme în continuare că „ de vină a fost femeia de la VAR”.

Însă  nu poate ține supărarea, deoarece este una dintre femeile care se împărtășește la biserică. Mai mult de atât patronul FCSB-ului o îndemnase la acel moment că pentru binele ei din punct de vedere duhovnicesc trebuie să se lase de arbitraj sau dacă nu, să se transfere la fotbalul feminin.

[wpforms id="6518" title="true"]