STIRI_long

Oficial! Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo!

Oficial! Lamine Ghezali a plecat de la Dinamo!

Oficial! Lsamine Ghezali în vârstă de 24 ani a fost transferat de la Dinamo. Se pare că jucătorul extrem dreaptă va evolua de acum înainte la Levadiakos. Echipa ce se situează pe locul întâi din liga secundă. Astfel o eventuală promovare în liga superioară, Ghezali și gruparea de altfel se vor lupta contra PAOK.

În urma acestui transfer, Dinamo s-a ales cu 50.000 de euro, fiind o bună ocazie pentru Ghezali în a juca și pentru alte echipe. Însă conform informaților prezentate de gsp.ro; jucătorul ar fi refuzat să facă parte din gruparea CSA Steaua, retrogradând încă o dată. De altfel tânărul ar fi avut mai multe oferte venite din partea echipelor din liga secundă și cu toate acestea le-ar fi refuzat vehement.

În Grecia va juca tot în liga secundă, dar a acceptat oferta venită din partea lor. În momentul de față îl mai desparte doar o semnătură pentru a fi component oficial în cadrul echipei Levadiakos. Conform Transfermarkt Lamine Ghezali atinge suma de 350 de mii de euro/ cotă pe piață. Însă sezonul din prima ligă nu l-a avantajat prea tare. Se pare că din 21 de meciuri jucate, nu a reușit să marcheze nici un gol și nici o pasă decisivă.

[wpforms id="6518" title="true"]