STIRI_long

Olimpiu Moruțan este valoros pentru Gigi Becali și echipele din Turcia!

Olimpiu Moruțan este valoros pentru Gigi Becali și echipele din Turcia!/ Foto: Profimedia
Distribuie articolul

Olimpiu Moruțan în vârstă de 24 de ani tocmai a ajuns în vara aceasta de la Galatasaray Istanbul la Ankaragucu, semnând un contract ce are valabilitate pentru 3 sezoane.

Ankaragucu a plătit pentru fotbalistul român suma de 3 milioane de euro, dar există toate șansele ca această sumă să se dubleze. Acest lucru se poate întâmpla doar dacă echipa reușește să se mențină în prima ligă a Turciei.

Gigi Becali poate primi o sumă bună din partea celor de la Galatasaray

Gigi Becali a fost foarte atent în momentul în care Olimpiu Moruțan se pregătea de transfer pentru echipa turcească. Astfel că patronul FCSB-ului a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Latifundiarul din Pipera poate intra în posesia banilor, doar în cazul în care Olimpiu Moruțan este transferat de formația Cim Bom cu suma mai mare de 5 milioane de euro. Prin urmare Galatasaray ar avea posibilitatea de-a mai primi cel puțin 3 milioane de euro în schimbul românului. Astfel valoarea totală pe care o poate atinge este de 6 milioane de euro.

FCSB în schimb poate primi suma de 200.000 de euro. Acest lucru ar veni ca bani care fac parte din profitul de un milion de euro realizat de către campioana Turciei. Tocmai de aceea vestea pe care au dat-o turcii nu este surprinzătoare, deoarece acceptul sumei de 6 milioane de euro a fost oficializa de către cei de la Ankaragucu, iar Moruțan va îmbrăca tricoul echipei din capitală.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]