STIRI_long

Ovidiu Popescu va juca din sezonul viitorul la Sepsi

Ovidiu Popescu va juca din sezonul viitorul la Sepsi

Ovidiu Popescu în vârstă de 30 de ani a luat o decizie importantă în cariera sa. După opt ani petrecuți la FCSB s-a hotărât să părăsească formația patronată de Gigi Becali. Acesta este dornic să cunoască și alte echipe, deoarece înainte de-a juca la formația „roș-albastră”, făcea parte din gruparea celor de la Poli Timișoara.

La finalul acestui sezon, Ovidiu Popescu va pleca de la echipă, fiind liber de contract. Însă în tot acest timp nu a stat degeaba, iar sportivul ar fi primit o ofertă de la Sepsi. Ofertă pe care nu a putut să o refuze, iar din sezonul viitor îl vom vedea în noul echipament.

În acest sezon Ovidiu Popescu a bifat 36 de jocuri și un singur asist. Conform Transfermarkt jucătorul în vârstă de 30 de ani, valorează 700 de mii de euro/ cotă piață. Motiv pentru care Attila Hadnagy a ținut să precizeze că este încântat de ceea ce va urma, deoarece îi recunoaște meritele pe plan sportiv lui Ovidiu Popescu. Mai mult de atât, Florin Vulturar a fost încrezător, dându-și acordul cu privire la noul jucător ai celor de la Sepsi.

Declarația lui Ovidiu Popescu, chiar după ce-a obținut titlul de campion cu FCSB

La cald, sportivul declarase că nu își dorește să părăsească gruparea patronată de latifundiarul din Pipera. Însă fusese conștient de expirarea contractului ce avea să urmeze în vara aceasta. „Pentru mine nu știu deocamdată ce urmează. Îmi expiră contractul. Nu știu deocamdată, vedem, dar important e că sunt sănătos. Da, îmi doresc să rămân la FCSB, e până la urmă cel mai titrat club din România…”– a declarat Octavian Popescu imediat după victoria obținută împotriva celor de la Farul Constanța.

[wpforms id="6518" title="true"]