STIRI_long

Părerea lui Ilie Dumitrescu cu privire la Vlad Chiricheș este clară!

Părerea lui Ilie Dumitrescu cu privire la Vlad Chiricheș este clară!
Distribuie articolul

După 10 ani de insistență din partea latifundiarului, Vlad Chiricheș în vârstă de 33 de ani s-a alăturat echipei FCSB. Deși a jucat abia în 5 meciuri pentru FCSB, Ilie Dumitrescu și-a format o părere destul de clară cu privire la fundașul român. Prin urmare acesta crede că Vlad Chiricheș mai are nevoie de timp pentru a fi 100% apt din punct de vedere fizic.

Nu este condamnat sportivul, ci din potrivă afirmă Ilie Dumitrescu că este normal ca timpul de acomodare să fie mai lung, deoarece s-a alăturat grupării mai târziu. Totodată mai crede că o dată ce sportivul își intră în post 100%, are posibilitatea să își susțină întreaga echipă după el.

Părerea lui Ilie Dumitrescu cu privire la Vlad Chiricheș este clară!/ Foto: Alexandru Dobre.
Părerea lui Ilie Dumitrescu cu privire la Vlad Chiricheș este clară!/ Foto: Alexandru Dobre.

Vlad Chiricheș este dezamăgit de prestația lui

Decalajul de pregătire fizică este vizibil, fapt pentru care există momente în care sportivul gafează. La fel s-a întâmplat și în meciul cu Nordsjaelland. La finalul partidei, Vlad Chiricheș a oferit câteva cuvinte, printre care își exprimase dezamăgirea cu privire la jocul pe care îl oferise. Pe de altă parte a ținut să afirme că primul cartonaș galben îl primise eronat.

”Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.”

Vlad Chiricheș le mulțumește fanilor pentru loialitate

Fotbalistul este recunoscător pentru susținerea din partea fanilor. Deși echipa a jucat prost, aceștia i-au susținut și i-au încurajat pe întreg meciul. Mai spune Vlad Chiricheș că îi pare rău, deoarece nu le-a putut oferi FCSB o victorie.

Acum singura speranță care le-a mai rămas este de-a atinge evoluții bune în SuperLigă. Visul FCSB-ului este de-a câștiga în acest sezon campionatul. Prin urmare își doresc ca fanii să fie în continuare alături de ei, deoarece pentru fiecare jucător în parte contează foarte mult susținerea acestora.

FCSB nu are timp de odihnă deoarece duminică 20 August se vor întâlni cu cei de la Poli Iași pe Arena Națională de la ora 21:30.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]