STIRI_long

Paul Pogba a fost depistat pozitiv la testul anti-doping!

Paul Pogba a fost depistat pozitiv la testul anti-doping!
Distribuie articolul

Paul Pogba în vârstă de 30 de ani a fost descoperit pozitiv la testul anti-doping. Testarea avuse loc după meciul câștigat de Juventus împotriva echipei Udinese cu scorul de 3 la 0 fiind prima etapă din Serie A.

În urma analizelor s-au depistat valori anormale de testosteron în sângele lui Paul Pogba. Prin urmare la foarte scurt timp după ce fotbalistul francez a fost suspendat oficial, clubul Juventus a elaborat un comunicat oficial.

„Clubul Juventus anunță că în cursul zilei de azi, 11 septembrie 2023, fotbalistul Paul Labile Pogba a primit o suspendare provizorie din partea Tribunalului Național Anti-Doping, în urma rezultatelor testelor efectuate pe 20 august 2023.

Clubul își rezervă dreptul să ia în considerare măsurile necesare din punct de vedere procedural”- specifică elaborarea decretată de Juventus.

Dacă se concretizează vinovăția fotbalistului francez, riscă să fie suspendat până la patru ani. Însă până ce se va da un verdict, Paul Pogba va efectua mai multe analize pentru a se putea identifica rezultatele pozitive.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]