STIRI_long

Novak Djokovic s-a operat la Paris! Tenismenul și soția lui au avut schimb de vorbe în timpul jocului

Novak Djokovic s-a operat la Paris! Tenismenul și soția lui au avut schimb de vorbe în timpul jocului

Novak Djokovic în vârstă de 37 de ani a fost obligat să părăsească turneul de la Roland Garros din cauza unei rupturi de menisc. Deși se credea că accidentarea suferită ar fi una relativ gravă, astăzi tensimenul a fost operat la Paris. Accidentarea la genunchi l-a forțat să se retragă de la turneu, deși reușise să se califice în sferturile de finală.

Decizia pe care a luat-o cu privire la intervenția ghirurgicală îi poate afecta activitatea sportivă din acest sezon. Mai mult de atât, sunt șanse ca Novak Djokovic să nu mai fie prezent la Jocurile Olimpice, deoarece totul depinde de evoluția intervenției, chiar dacă a optat în a se opera într-un timp foarte scurt de la accidentare.

Novak Djokovic va rata în proent de 100% turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Evenimentul sportiv se va susține în perioada 1-14 iulie, iar jucătorul nu va fi refăcut, deoarece trebuie să treacă prin perioada de covalescență.

O zi cu ghinion pentru Novak Djokovic

Novak Djokovic avusese o zi destul de ghinionistă în ziua cu pricina, deoarece în cadrul acelui meci au fost surpinse momente nemaivăzute. Soția tenismenului – Jelena Djokovic ținut să strige la soțul ei din lojă. Gest ce l-a înfuriat pe Novak Djokovic, dând curs în setul decisiv un schimb de vorbe tăioase între cei doi.

Tenismenul în vârstă de 37 de ani a ajuns pentru a 59-a oară în sferturile de finală în cadrul unui turneu de Grand Slam. La finalul jocului, Novak Djokovic a precizat că avusese probleme cu genunchiul, în urma alunecării suferite în cel de-al treilea joc al setului secund Astfel fiind nevoit să apeleze la antiinflamatoare pentru a avea posibilitatea de-a încheia meciul.

 

[wpforms id="6518" title="true"]