STIRI_long

Poli Iași s-a întors acasă cu cele trei puncte!

Poli Iași s-a întors acasă cu cele trei puncte!

Poli Iași a avut un joc bun în meciul din deplasare contra echipei „U” Cluj, în etapa a 8-a a SuperLigii, iar scorul de 2-0 le-a adus trei puncte în clasament. Meciul nu a fost lipsit de incidente, deoarece în minutul 54 jucătorii au fost nevoiți să o oprească jocul din cauza ploii torențiale.

Pauza a fost prielnică pentru formația ieșeancă întru-cât la reluarea meciului au fost motivați. Acest lucru s-a văzut deoarece formația lui Leo Grozavu au marcat două goluri în poarta ardelenilor. Astfel că la finalul meciului, antrenorul echipei Poli Iași s-a arătat mulțumit de prestația elevilor lui și se bucură că au reușit să se impună în fața echipei „ U” Cluj.

În interviul pe care l-a acordat Leo Grozavu în vârstă de 55 de ani și-a exprimat laudele și cu toate acestea nu a întârziat cu afirmații clare, ce au scop principal motivația și concentrarea. Totodată a mai specificat că înaintea acestui meci a analizat fiecare oportunitate. Recunoaște că la fel cum au reușit să obțină victoria, așa puteau să piardă deoarece a fost un meci între două echipe echilibrate.

[wpforms id="6518" title="true"]