STIRI_long

Premier League: Fanii lui Tottenham și-l doresc titular pe Radu Drăgușin!

Premier League: Fanii lui Tottenham și-l doresc titular pe Radu Drăgușin!
Distribuie articolul

În cea de-a 23-a  etapă din cadrul Premier Leaguea, sportivul internațional Radu Drăgușin în vârstă de doar 22 de ani a stat pe banca de rezervă în meciul cu cei de la Everton, până în minutul 88. În minutul 89 fundașul român a fost introdus pe teren.

Sportivul român nu a apucat să stea foarte mult pe teren, dar prezența lui a fost una cât se poate se esențială. Cinci minute mai târziu gruparea Tottenham reușise să egaleze. Acest lucru datorându-se loviturii de cap al lui Branthwaite, care fusese pe fază din cauza unei centrări din lovitură liberă, respinsă rău de către căpitanul Cristian Romero.

De altfel Radu Drăgușin a atras atenția în cele 11 minute jucate pe Goodison Park. Acesta fiind notat de către platforma SofaScore cu nota de 6,4. Cifrele care au fost înregistrate sunt: un șut blocat; procentajul de reușită al duelurilor aeriene 100% ( 1/1); procentajul de 100% la dueluri la firul ierbii (1/1); o singură pierdere a posesiei; un singur fault suferit; patru atingeri de balon și 50% procentaj de reușită a paselor (1/2).

 

[wpforms id="6518" title="true"]