STIRI_long

Prima reacție a lui Cristiano Bergodi după ce s-au speculat mai multe teorii în presă!

Prima reacție a lui Cristiano Bergodi după ce s-au speculat mai multe teorii în presă!/ Foto: Profimedia
Distribuie articolul

Cristiano Bergodi a fost profund nemulțumit de informațiile vehiculate în presă. Ca urmare s-a enervat în cadrul conferinței de presă susținută înaintea meciului cu cei de la Petrolul Ploiești. Echipa pe care o antrenează mai are de îndeplinit două meciuri. Anume Rapid urmează să se confrunte cu Petrolul Ploiești și Farul Constanța, iar rezultatele pe care le va obține, îi va concretiza statutul.

În conferința de presă Cristiano Bergodi și-a păstrat calmul la majoritatea întrebărilor pe care le primise, dar un jurnalist a ținut să îi reamintească despre decizia luată de conducerea echipei în cazul în care Rapid nu obține cele două victorii. Moment în care tehnicianul s-a enervat și a transmis un mesaj clar „De ce să obținem doar patru puncte? Putem să obținem și șase. Contează faptul că nu ai câștigat, dar dacă ai o evoluție bună îți dă încredere. Putem câștiga două meciuri la rând…”

De asemenea tehnicianul mai adăugase și faptul că echipa lui a muncit foarte mult în acest an. Au fost la un pas distanță de locul 2 în SuperLiga României, dar ultimele trei luni au fost proaste pentru echipă. Motiv pentru care a recunoscut că le  este greu să joace, fără atacanții ce absentează.

[wpforms id="6518" title="true"]