STIRI_long

Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani – CS Mioveni astăzi de la ora 20:00!

Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani - CS Mioveni astăzi de la ora 20:00!

FC Botoșani se întâlnește în seara aceasta cu CS Mioveni în cadrul primei manșe tur pentru menținerea / retrogradarea în SuperLiga României, începând cu ora 20:00.

Cele două formații au avut ocazia de-a se întâlni în acest sezon în cadrul Cupei României. Competiție în care formația din Moldova s-a impus categoric cu scorul de 2-0 în faza grupelor.

Formațiunea pregătită de Bogdan Andone este favorita serii, dar nu trebuie uitat că balonul este rotund și în orice moment pot apărea surprize. La polul opus CS Mioveni își joacă șansa, deși în fața suporterilor este mai puțin văzută ca triumfătoare.

FC Botoșani este poziționată pe locul 7 în clasamentul play-out-ul din SuperLiga. Motiv pentru acre a ajuns în acest stadiu. În schimb Mioveni este într-o formă excelentă, reușind să se poziționeze pe locul cinci în play-off-ul ligii secunde.

Returul dintre cele două grupări va avea loc peste  o săptămână.

Bogdan Andone: șansele sunt 50 – 50

 Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani - CS Mioveni astăzi de la ora 20:00! / Foto:  facebook.com/csmioveni.ro/
Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani – CS Mioveni astăzi de la ora 20:00! / Foto: facebook.com/csmioveni.ro/

Antrenorul celor de la Mioveni este de părere că șansele sunt de 50-50 în seara aceasta. De altfel este foarte realist cu privire la diferențele ce există între cele două echipe; precum ritmul de joc, nivelul de joc dintre Liga2 și Liga1.

Totodată antrenorul este ferm pe poziție și nu își dorește să se gândească la cum va decurge jocul în deplasare. Nu își dorește să pună presiune, pentru simplu fapt că primul meci este în deplasare. Mai mult de atât acesta consideră că poate fi în avantajul lor, deoarece returul se va desfășura pe teren propriu; având posibilitatea ca suporterii să îi încurajeze în cel mai important meci.

Constantin Schumacher se concentrează pe obiectivele propuse

Constantin Schumacher este ferm cu privire la cele ce urmează. Poziția aceasta nu este tocmai ce își dorise, dar în momentul de față își dorește ca jucătorii aibă o prestație bună pe teren.

 Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani - CS Mioveni astăzi de la ora 20:00! / Foto: Sport Pictures
Primul Baraj în SuperLigă: FC Botoșani – CS Mioveni astăzi de la ora 20:00! / Foto: Sport Pictures

Antrenorul este de părere că echipa este într-o formă bună, sunt încrezători și dornici să lupte pentru menținerea grupării în SuperLiga României. Cu toate acestea Constantin Schumacher afirmă că meciul din seara aceasta va fi unul cât se poate de greu, mai ales că jocul se va desfășura pe teren propriu.

Conform antrenorului, primele 15 minute sunt vitale pentru formația FC Botoșani. Elevii lui trebuie să depășească aceste minute, deoarece atunci echipa adversă va încerca să pună presiune pe ei. Însă dacă echipa trece bine de aceste 15 minute, au șanse să spere și sunt în joc.

Barajul este șansa echipelor

Barajul este șansa celor două echipe. Mioveni are șansa de-a promova, iar Botoșani este lupta pentru menținere în SuperLiga. Meciul din seara aceasta va fi unul intens, deoarece miza este cu adevărat mare. Deși cele două echipe se vor reîntâlni peste exact o săptămână, scorul din seara aceasta poate contura fin formația ce rămâne în Liga 1.

[wpforms id="6518" title="true"]