STIRI_long

Primul tur WTA Strasbourg: Sorana Cârstea – Magda Linette astăzi de la ora 11:30!

Primul tur WTA Strasbourg: Sorana Cârstea - Magda Linette astăzi de la ora 11:30!

Sorana Cîrstea în vârstă de 34 de ani și deținătoarea locului 30 WTA se întâlnește astăzi cu Magda Linette în vârstă de 32 de ani și deținătoarea locului 50 WTA, în cadrul primului tur al turneului WTA Strasbourg din Franța, începând cu ora 11:30.

Cele două jucătoare au fost prezente și la turneul WTA Roma, unde Sorana Cîrstea a fost eliminată din optimile turneului de către Madison Keys în vârstă de 29 de ani și deținătoarea locului 16 WTA, cu scorul de 0-2 la seturi ( 2-6, 1-6). De cealaltă parte Magda Linette a fost eliminată în turul doi, în urma înfrângerii obținute cu Viktoria Azarenka în vârstă de 34 de ani și deținătoarea locului 21 WTA. Linette a fost învinsă cu 1-2 la seturi ( 7-6, 4-6, 6-3).

Sorana Cîrstea și Magda Linette se întâlnesc în primul tur al turneului WTA de la Strasbourg; de altfel cele două sportive au avut șansa de-a se confrunta direct până în momentul de față de 4 ori. Românca reușind din 4 întâlniri, trei victorii și un singur succes în favoarea Magdei Linette.

La finalul acestei întâlniri se va decide ce jucătoare se va întâlni în turul următor cu Ekaterina Alexandrova în vârstă de 29 de ani, deținătoarea locui 18 WTA. Rămâne de văzut cine va câștiga în această zi în duelul Sorana Cîrstea – Magda Linette.

[wpforms id="6518" title="true"]