STIRI_long

Probleme la Rapid! Cristiano Bergodi este obligat să obțină victorie în ultimele două meciuri din acest an!

Probleme la Rapid! Cristiano Bergodi este obligat să obțină victorie în ultimele două meciuri din acest an!/ Foto: Profimedia Images
Distribuie articolul

Rapid București se află într-o situație mai puțin plăcută, deoarece numărul de victorii este destul de scăzut. Astfel în spațiul public se vehiculează teoria cum că postul lui Cristiano Bergodi în vârstă de 59 de ani este în pericol.

Conducerea clubului l-a înștiințat pe antrenorul italian că ultimele două meciuri din acest an trebuie câștigate. Se pare că Rapid trebuie să se întâlnească cu Petrolul Ploiești, respectiv Farul Constanța. Misiunea de-a obține două victorii este grea, dar nu imposibilă. În caz contrar postul de antrenor la Rapidului îi va fi luat.

Giuleștenii deja au pregătit o listă cu eventuali candidați ai postului de antrenor pentru al înlocui pe Cristiano Bergodi. Pe această listă se numără: Șumudică; Măldărășanu; Lobonț și Adrian Mutu. Cu toate acestea Victor Angelescu este unul dintre oamenii care are încredere în Cristiano Bergodi și în echipa pe care o antrenează.

Rapid stă acceptabil în clasamentul SuperLigii, ocupând locul 4 după cele 19 etape disputate. În tot acest timp au reușit să acumuleze 31 de punte. În ultimele cinci meciuri au bifat două înfrângeri, două remize și o singură victorie.

[wpforms id="6518" title="true"]