STIRI_long

PSG – Montpellier în seara aceasta de la ora 22:00!

PSG - Montpellier în seara aceasta de la ora 22:00!

Paris Saint- Germain se întâlnește în seara aceasta cu Montpellier în cadrul etapei al XI-lea din Campionatul Franței, începând cu ora 22:00. Meciul se anunță a fi unul interesant, deoarece o victorie obținută în cadrul acestui meci, parizieni s-ar clasa pe locul întâi în clasamentul Ligue1.

PSG se bazează pe Kylian Mbppe, deoarece este într-o formă foarte bună. Deși formațiunea a început cu stângul, în ultima perioadă au accelerat în a câștiga tot mai multe jocuri. În prezent PSG are teri victorii consecutive, iar o posibilă victorie în seara aceasta i-ar trimite direct pe locul întâi. Însă rivala principală este Nice, iar aceștia ar trebui să treacă de grupare pentru a-și menține locul în siguranță.

Kylian Mbappe a reușit să marcheze 7 goluri în ultimele cinci jocuri disputate oficial. Astfel starul francez este denumit golgheterul din Ligue1, acumulând 10 goluri marcate. Prin urmare parizienii și fanii PSG-ului se bazează în continuare pe Mbappe. Acesștia speră ca și în seara aceasta, francezul va străluci pentru ai învinge pe Montepellier.

[wpforms id="6518" title="true"]