STIRI_long

PSG se află într-o perioadă dificilă din cauza plecării lui Kylian Mbappe

PSG se află într-o perioadă dificilă din cauza plecării lui Kylian Mbappe

PSG trece printr-o perioadă dificilă de când a plecat Kylian Mbappe la Real Madrid. Mai mult de atât se pareă că plecarea atacantului a adus probleme esențiale, cu privire la drepturile TV, pentru campionatul inter pentru sezoanele 2024-2029.

Conform informațiilor dreoturile tv nu s-au vândut și mai cu seamă în prezent nu există nici un cumpărător. Se pare că riscul de-a cumpăra dreptul tv este mult prea uriaș, în conformitate cu cele ce pot oferi echipele, în special PSG. O dată cu plecarea lui Kylian Mbppe, formației pariziene i-a scăzut autoritatea și imaginea.

În momentul de față cluburuile își doresc să obțină  cel puțin 700 de milioa de euro, dar până acum abia au ajus la o ofertă de 35- de milioane de euro. Situația nu este favorabilă, tocmai de aceea președintele Franței- Emmanuel Macron a insitat în această perioadă cu privire la prelungirea contractului lui Mbappe.

Toate eforturile au fost în zadar, iar starul francez a plecat liber de contract la Real Madrid. Motiv pentru care formația încearcă să realizeze un transfer fulger.

Paris Saint Germain a pus ochii pe Theo Hernandez în vârstă de 26 de ani. Doar că din nefericire jucătorul are contract valabil până în vara anului 2027 cu AC Milan. Conform celor de la Fichajes, Luis Enrique l-ar fi cerut pe jucător, iar șefii ar fi fost de acord cu această mutare în schimbul a sumei de 60 de milioane de euro. Ideea este răsunătoare, dar până la finalizarea tranzacției mai este cale lungă, deoarece jucătorul se află în custodia celor de la Bayern Munchen. Însă Luis Enrique este încrezător și speră că acest transfer va fi un pas bun, pentru formație.

[wpforms id="6518" title="true"]