STIRI_long

Radu Drăgușin va fi rezervă în seara aceasta! Chelsea – Tottenham de la ora 21:30!

Radu Drăgușin va fi rezervă în seara aceasta! Chelsea - Tottenham de la ora 21:30!

Chelsea se întâlnește în seara aceasta cu Tottenham în cadrul celei de-a 26-a etapă din Premier League, începând cu ora 21:30. Meciul se anunță a fi interesant, deoarece ambele echipe au avut parte de înfrângere în meciul anterior. Chelsea fusese eliminată de Manchester City în cursa Cupei Angliei, urmând mai apoi să piardă împotriva celor de la Arsenal cu scorul categoric de 0-5.

Nici Tottenham nu stă bine la capitolul victorii. Această formație a fost învinsă de către Newcastle cu scorul de 0-4 și Arsenal și-a adjudecat victoria cu scorul de 3-2. Cele două rezultate negative, i-au împins pe fanii lui Tottenham să „strige” că îl doresc pe Radu Drăgușin în primul 11. Dorința le-a fosta uzită, dar nu se va îndeplini în seara aceasta.

În seara aceasta Radu Drăgușin va fi rezervă, conform FotballlLondon. Nu trebuie omis faptul că Udogie și Davies sunt accidentați, iar Ange Postecoglou are probleme serioase din punct de vedere defensiv. Motiv pentru care nu este surprinzător, că își doresc să înceapă jocul în forma de linie pentru a se apăra. Astfel Tottenham îi au pe Porro, Romero, Van de Ven și Emeron.

[wpforms id="6518" title="true"]