STIRI_long

Raphael Varane are șanse să îmbrace tricoul celor de la Atletico Madrid

Raphael Varane are șanse să îmbrace tricoul celor de la Atletico Madrid

Raphael Varane în vârstă de 31 de ani este pregătit să plece de la Manchester United. Deși este prezent în formația de pe Old Trafford de trei ani, în luna februarie își dorise ca reprezentanții lui să îi contacteze pe cei de la Real Madrid pentru a afla dacă mai sunt șanse sau nu, să fie loc pentru el în echipa lui Carlo Ancelotti.

Astfel răspunsul din partea celor de la Real Madrid a fost unul previzibil. Conducerea „galacticilor” a precizat în mod ferm că nu este loc pentru jucătorul francez. Mai mult de atât s-a pus problema despre accidentările suferite tot mai des; motiv pentru care eficiența lui ar fi minimă pentru Real Madrid.

Amintim că fotbalistul reușise în perioada 2011-2021 să acumuleze 18 trofee cu Real Madrid. 4 dintre aceste trofee sunt obținute în Liga Campionilor, bifând un total de 360 de meciuri pentru „Los Blancos”.

Atletico Madrid îl vrea în echipă pe Raphael Varane

Raphael Varane a stat 3 ani la formația de pe Old Trafford, dar a reușit să acumuleze 93 de prezențe în echipamentul celor de la Manchester United. Fostul căpitan al selecționatei Franței a început sezonul cu stângul, deoarece suferise o serie de accidentări. Motiv pentru care a fost forțat să joace abia în partea a doua a sezonului din Premier League.

Astletico Madrid își dorește ca Raphael Varane să facă parte din formație, iar Diego Simeone visează să îl pună în locul lui Mario Hermoso în vârstă de 28 de ani; jucător ce va pleca în vara aceasta.

 

[wpforms id="6518" title="true"]