STIRI_long

Rapid este hotărâtă să facă mutarea iernii în SuperLiga României!

Rapid este hotărâtă să facă mutarea iernii în SuperLiga României!/ Foto: Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta
Distribuie articolul

Se știe deja că în toamna trecută s-a întors în campionatul intern Silviu Lung Jr. în vârstă de 34 de ani. Însă decizia pe care urma să o ia, a șocat pe toată lumea. Mai exact jucătorul alesese să facă parte din echipa Poli Iași. Motiv pentru care a și semnat cu aceștia.

Conform informațiilor, Florin Prunea s-ar fi interesat de Silviu Lung Jr., iar reacția celor de la Poli Iași a fost interesantă. Totodată Florin Prunea a ținut să precizeze că în această perioadă a ierni sunt toate șansele ca portarul celor de la Astra din sezonul 2015-2016 să facă un pas important.

Venirea noului portar, Drăghia reprezintă un obiect principal, deoarece acest jucător are experiență și iubește echipa Rapid. Doar că în cazul în care va dori Horațiu Moldovan să plece, atunci sunt toate șansele în a-și achiziționa un nou portar.

De altfel cei de la Rapid și-l doresc pe Silviu Lung Jr. Însă sunt prea puține șanse în al obține, deoarece Poli Iași se bazează întru-totul pe acesta. Prin urmare Poli Iași va ține strâns de jucător pentru că sunt conștienți că echipa reprezintă jumătate Silviu Lung Jr. și restul jucătorilor.

Ludogorest Razgrad este clubul care s-a interesat pe de altă parte de portarul celor de la Rapid. Horațiu Moldovan are posibilitatea de-a pleca în orice moment, fiindcă are o clauză de reziliere ce valorează aproximativ 800.000 de euro.

[wpforms id="6518" title="true"]