STIRI_long

Rapid este pe locul trei în clasamentul SuperLigii României

Rapid este pe locul trei în clasamentul SuperLigii României/ Foto: Start-Up SportLive
Distribuie articolul

Derby-ul dintre Petrolul Ploiești – Rapid s-a terminat cu scorul de 0 la 0, bifând cea de-a 20-a etapă din cadrul SuperLigii României. Datorită rezultatului obținut de gruparea lui Cristiano  Bergodi s-au poziționat pe locul al treilea în clasamentul Ligii 1.

Rapid este pe locul trei în clasamentul SuperLigii României/ Foto: Start-Up SportLive
Rapid este pe locul trei în clasamentul SuperLigii României/ Foto: Start-Up SportLive

Giuleștenii au întâmpinat momente grele în meci, deoarece Borza avusese o interacțiune dură asupra lui Diomande. Astfel fotbalistul de la Rapid primise cartonașul roșu. Datorită acestui minus, cei de la Ploiești au avut posibilitatea de-a se impune în teren și să controleze jocul mai bine. Pe de altă parte, Rapid a încercat să nu se piardă și s-au apărat pentru a nu primi nici un gol.

În minutul 6, Grozav ratase prima ocazie, dar balonul fusese deviat de Iacob și trimis în afara terenului. În minutul 34, Jair executase foarte bine lovitura liberă; Doar că Horațiu Moldovan nu s-a lăsat intimidat, reușind să blocheze golul e avea să vină din vinclu.

În ultimele minute al primei reprize, Huja încercase să șuteze cu putere de la distanță înspre poarta celor de la Rapid. Totodată ploieștenii s-au confruntat și cu un gol anulat din cauza faultul produs în atac.

Trebuie menționat în minutul 4 de prelungiri cei de la Rapid au irosit șansa cea mai mare. Braun a trimis balul direct în bară. Astfel rămânând scorul de 0 la 0 între cele două echipe. Acum giuleștenii se pot bucura pentru moment de locul trei cu 32 de puncte obținute în toate cele 20 de etape jucate. Cristiano Bergodi mai are un derby de finalizat și anume cu cei de la Farul Constanța. Urmând mai apoi să vadă ceea ce va urma în viitorul apropiat în interiorul echipei.

[wpforms id="6518" title="true"]