STIRI_long

Rareș Pop s-a prăbușit în minutul 70!

Rareș Pop s-a prăbușit în minutul 70!
Distribuie articolul

Meciul disputat marți a fost unul intens, dar victorios pentru echipa UTA Arad. Meciul s-a ținut acasă la Arad și nu au lipsit momentele tensionate în timpul meciului. Meciul dintre UTA Arad și FC Hermannstadt s-a aflat în cadrul etapei a șasea a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Scorul final a fost 1-0, după golul reușit de Roger datorită penalty-ului obținut în minutul 52. Presiunea se simțea tot mai tare, deoarece oricând puteau fi egalați. În minutul 70 Rareș Pop a trecut prin moment grele. În urma unui șut spre poartă și-a și-a pierdut cunoștința.

Nu a fost vorba de fault și nici de vreun contact cu al jucător pentru aceea fază. Ambulanța a intervenit imediat pe terenul de fotbal. Sportivul Rareș Pop a primit primele îngrijiri, urând să fie transportat la spital.

Suporterii au fost alături de echipă și în special alături de Rareș Pop. Aceștia i-au scandat numele și au încurajat echipa. Antrenorul Mircea Rednic la înlocuit pe Rareș Pop cu mijlocașul central în vârstă de 22 de ani -Raul Șteau.

La finalul partidei Rareș Pop a revenit pe teren, lângă antrenorul Mircea Rednic.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]