STIRI_long

Răzvan Lucescu a blocat oferta primită de la Beșiktaș! Este hotărât să rămână la PAOK pentru încă trei sezoane!

Răzvan Lucescu a blocat oferta primită de la Beșiktaș! Este hotărât să rămână la PAOK pentru încă trei sezoane!

Răzvan Lucescu în vârstă de 55 de ani, primise o ofertă de nerefuzat din partea celor de la Beșiktaș. Mai mult de atât nimeni nu ar fi crezut că antrenorul român, va refuza o astfel de ocazie în favoarea celor de la PAOK; formație la care va mai sta cel puțin trei sezoane.

În cazul în care Răzvan Luceascu ar fi acceptat oferta formației din Turcia; românul ar fi avut o posibilă întâlnire directă cu Jose Mourinho în vârstă de 61 de ani, deoarece tocmai a semnat cu Fenerbahce. Mai mult decât atât, antrenoul a fost prezentat în fața a cel puțin 45. 000 de suporteri; fiind un adevărat festin pentru formația turcă.

Răzvan Lucescu se simte bine cu formația PAOK

Antrenorul român este într-o formă bună, iar starea lui de spirit este pozitivă în cadrul echipei PAOK. De altfel Răzvan Luceascu a reușit să facă din formația elenă campioană de două ori. Deși în Turcia ar fi avut șansa de-a se „duela” cu Jose Mourinho, în momentul de față are șanse mari în al avea adversar pe Maurizio Sarri.

Formația Panathinaikos se afă încă la stadiul de negociere cu Marurizio Sarri și există șanse mari ca antrenorul să semneze un contrcat valabil până în 2027. Motiv pentru care Răzvan Lucescu nici de data aceasta nu ar scăpa de concurență, deoarece până în prezent i-a avut oponenți pe Fatih Terim și Jose Mendilibar, proaspătul câștigător al Conference League.

[wpforms id="6518" title="true"]