STIRI_long

Real Madrid – Bayern Munchen astăzi de la ora 22:00!

Real Madrid - Bayern Munchen astăzi de la ora 22:00!
Distribuie articolul

Real Madrid se întâlnește în seara aceasta cu Bayern Munchen în cadrul celei de-a doua manșe a semifinalelor UEFA Champions League, începând cu ora 22:00. Meciul dintre cele două echipe este vital, deoarece la finalul acestui joc, una dintre cele două echipe vor merge în marea finală.

În seara aceasta ambele formații pornesc de la aceeași linie, deoarece în tur au încheiat la scorul de 2 la 2 pe terenul celor de la Munchen. Acum miza se decide la Madrid și „Galacticii” sunt într-o formă bună. În weekend formația antrenată de Carlo Ancelotti s-a întâlnit cu Cadiz în cadrul campionatului intern, adjudecându-și victoria la scorul absolut de 3-0, iar din punct de vedere matematic este campioana Spaniei.

Bayern Munchen pe de altă parte este focusată pe trofeul UEFA Champions League, deoarece în continuare are șanse de-a obține acest rezultat. În campionatul intern, formația antrenată de Thomas Tuchel a trecut printr-o serie de evenimente dezamăgitoare, fiind învinsă chiar în weekend de Stuttgard cu scorul de 3-1 împotriva lor.

În seara aceasta Real Madrid sau Bayern Munchen va avea șansa de-a juca în finala UEFA Champions League cu Borussia Dortmund, echipe ce-a reușit să o elimine pe PSG cu scorul categoric de 2-0.

Finala va putea fi urmărit pe data 1 Iunie de la ora 22:00. Meciul dintre cele două echipe finaliste se va disputa pe stadionul Wembley din Londra!

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]