STIRI_long

Record absolut pentru Steaua Roșie Belgrad!

Record absolut pentru Steaua Roșie Belgrad!
Distribuie articolul

Sâmbătă cei de la Steaua Roșie Belgrad a înregistrat o altă victorie la ei acasă în meciul cu cei de la Mladost. Scorul final fiind de 3-1 în etapa celei de-a 18-a etapă din Campionatul sârb. Datorită victoriei obținute de către Steaua Roșie Belgrad se situează pe locul I și totodată au înregistrat un record absolut.

Gruparea din Belgrad se poate mândri cu 122 de meciuri pe teren propriu; toate încheiate cu victorii consecutive. Conform presei din Serbia, gruparea se încadrează oficial în statistica cu cea mai lungă victorie consecutivă din campionatul intern.

Intitulați Roșii-Albi au atins pragul de 122 de meciuri, fără a vi înfrânți. Prin urmare arena Stadion Rajko Mitic a fost botezată drept „fortăreața grupării”. În această statistică au făcut parte în anii 1957-1965 ceai de la Real Madrid când au reușit să își mențină victoria în 121 de jocuri pe teren propriu.

De la începutul anului 2017 echipa din Belgrad nu s-a mai întâlnit cu înfrângerea. 18 aprilie 2017 este ultima zi în care această grupare gustase înfrângerea pe terenul „de acasă”. Echipa gazdă fusese învinsă cu scorul de 1-3 în favoarea celor de la Partizan.  Rezultatul acesta i-a determinat să ajungă la cea de 2.428 de victorie pe teren propriu.

[wpforms id="6518" title="true"]