STIRI_long

Remiză pe Arena Națională. Scor 1-1 î meciul amical România VS. Irlanda de Nord

Remiză pe Arena Națională. Scor 1-1 î meciul amical România VS. Irlanda de Nord
Distribuie articolul

Ieri a avut loc primul meci amical ce are scop pregătirea echipei pentru EURO 2024. Arena Națională din București a fost gazda primei întâlniri amicale dintre România Vs. Irlanda de Nord. Deși fanii tricolorilor au avut așteptări mari din partea echipei, jucătorii nu au strălucit la adevărata capacitate. Însă nu trebuie uitat că la acest meci, naționala României a ținut să își diversifice jucătorii.

România nu i-a speriat pe adversari

Imediat după ce s-a încheiat meciul federația nord-irlandeză a ținut să precizeze anumite aspecte. Mai exact pe site-ul oficial al Federației Fotbal din Irlanda de Nord s-a afișat o serie de analize cu privire la meciul disputat.

Concluzia finală venită din partea adversarilor fusese una cât se poate de tranșantă, deoarece au afirmat vehement că „(…) România a pus presiune pe finalul meciului, dar nu a fost capabilă să desfacă linia de apărare a Irlandei de Nord”. 

Belgia se bucură de prestația României, chiar dacă este un amical

În urma rezultatului, Belgia se bucură de rezultatul României. Aceștia au ținut la rândul lor să critice randamentul fotbaliștilor români, numindu-i „incapabili”. De altfel Belgia este adversarul direct cu România în Grupa „E” la EURO 2024. Urmând mai apoi ca Slovacia să o întâlnească pe naționala României și una dintre echipele câștigătoare a barajului disputat între Ucraina și Islanda.

SofaScore a ținut cont de toate caracteristicile pentru o notare optimă de la 1 la 10. Astfel în baza acestor criterii s-au încadrat foarte bine doi jucători români. Mai exact este vorba despre Dennis Man și Răzvan Marin. Cei doi jucători au fost notați cu 7,7. De altfel tot la acest capitol s-a încadrat George Pușcaș, care a primit nota 6,4.

Întreaga echipă a fost notată de către SofaScore, iar în top trei cei mai bine cotați au fost Marin și Man cu 7,7; Drăgușin cu 7,1; Niță și Mogoș cu 6,8; Bucră cu 6,7:  Manea și Cicâldău cu 6,6: Stanciu cu 6,9; Coman cu 6,5 și Pușcaș cu 6,4. Rezervele au fost notate de la 6,5 până la 7. Olaru a primit 6,5; Mihăilă 6,7; Racovițan și Șut au primit 6,8; Sorescu 6,9 și Hagi 7.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]